All Stars & Zonen krijgt tweede seizoen bij BNNVARA
donderdag 12 november 2020

All Stars & Zonen krijgt tweede seizoen bij BNNVARA

Regisseur Jean van de Velde en producent Rolf Koot gaan een tweede seizoen van de serie All Stars & Zonen maken. Dat heeft BNNVARA bekendgemaakt. Het schrijversteam van de eerste reeks is begonnen nieuwe verhalen te bedenken. Het is de bedoeling dat de volledige cast van het eerste seizoen terugkeert.

All Stars & Zonen is sinds half september te zien op zondagavond op NPO 3. Er komen nog twee afleveringen. De serie trek per aflevering, inclusief terugkijken, bijna 1 miljoen kijkers. All Stars & Zonen toont hoe het tegenwoordig gaat met de personages uit de film en oude seizoenen All Stars uit de jaren 90 en hun kinderen.

De succesfilm All Stars uit 1997 ging over een groep dertigers die in hun vrije tijd samen voetbalden. Deze mannen zijn inmiddels in de vijftig en hebben de voetbalfakkel overgedragen aan hun zoons. De voetballers van toen zijn nu barman bij de club of penningmeester.

In All Stars & Zonen keerden acteurs uit de oorspronkelijke serie terug, zoals Daniël Boissevain, Danny de Munk, Raymi Sambo, Peter Paul Muller en Thomas Acda. Aan de oude cast werden nieuwe acteurs als Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde, Soundos El Ahmadi, Joes Brauers en Alex Hendrickx toegevoegd.

Het tweede seizoen zou ergens volgend jaar gedraaid moeten worden, afhankelijk van de corona-ontwikkelingen en de beschikbaarheid van de cast, laten de makers weten.

Bron: BNNVARA/AD/BM

Bericht delen