Alberto Stegeman twee jaar langer bij SBS6
woensdag 29 juli 2020

Alberto Stegeman twee jaar langer bij SBS6

Undercover in Nederland gaat de komende jaren door op SBS6. Dat laat presentator en misdaadjournalist Alberto Stegeman weten op Instagram.

Undercover in Nederland is sinds 2005 op de buis. Stegeman is eigenaar van Noordkaap TV Producties, die het programma produceert voor Talpa. De programmamakers gaan undercover op bezoek bij bedrijven of personen die mogelijk aan oplichting of andere illegale activiteiten doen en proberen hen zo te ontmaskeren. Naar aanleiding van de serie werden afgelopen jaren al meerdere arrestaties verricht en zelfs mensen veroordeeld.

Stegeman is zelf een aantal keren voor de rechter beland, bijvoorbeeld voor het plaatsen van een nepbom bij de legerplaats bij Oldebroek in 2018. Daarmee wilde de programmamaker aantonen hoe makkelijk dat is.

‘Mooi nieuws!’, schrijft Stegeman bij een foto van zichzelf met het logo van het programma. ‘Ook volgend jaar en in 2022 komt Undercover in Nederland op SBS6.’ Daarnaast zal de nieuwe serie afleveringen die voor dit najaar gepland staat volgens de presentator een ‘spraakmakende start’ hebben.

Bron: AD/BM

Bericht delen