Albert Verlinde tekent tweejarig contract bij Talpa
dinsdag 27 april 2021

Albert Verlinde tekent tweejarig contract bij Talpa

Talpa Network en Albert Verlinde zijn een nieuw tweejarig contract met elkaar aangegaan.

Dit betekent dat de entertainmentexpert de komende twee jaar aan Shownieuws verbonden blijft als duider van nieuws en actualiteiten. Daarnaast biedt het contract de mogelijkheid om – op niet exclusieve basis – andere programma’s met elkaar te maken de komende twee jaar.

Marco Louwerens, directeur Televisie van Talpa Network: “Ik ben heel blij met de vernieuwde samenwerking met Albert Verlinde. Hij is en blijft de onbetwiste nummer 1 waar het gaat om het brengen en duiden van de actualiteit in de entertainment industrie. Daarnaast is Albert gedurende zijn carrière zo veelzijdig geworden dat zijn inzetbaarheid voor andere programma’s ook heel erg welkom is. Ik verheug me op alles wat er mogelijk is binnen de nieuwe kaders van onze samenwerking.”

Albert Verlinde over de hernieuwde samenwerking: “De samenwerking met Talpa Network is de afgelopen jaren heel prettig geweest. Shownieuws is in die tijd nog meer een eersteklas entertainment programma geworden, met een goede redactie en een top team aan experts. Daarnaast verheug ik me op de brainstorms met het team van SBS6 voor eventuele nieuwe programma’s met mijn bijdragen. Ik ga voor een vruchtbare nieuwe samenwerking!”

Eind 2020 vertrok Verlinde als Managing Director bij Stage Entertainment Nederland. Daar gaf hij sinds 2015 leiding.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen