Afscheid Piet Paulusma bij SBS6 maandag in Hart van Nederland
Zondag 29 december 2019

Afscheid Piet Paulusma bij SBS6 maandag in Hart van Nederland

Piet Paulusma neemt maandag 30 december afscheid van de SBS6-kijker. Tijdens de late editie van Hart van Nederland, rond 22.50 uur, zal de weerman voor de laatste keer te zien zijn voordat hij zijn overstap naar Omroep MAX maakt. Daar is hij 1 januari om 17.05 uur voor het eerst te zien, op NPO 1.

Begin 2019 hoorde Paulusma, die eerder werd uitgeroepen tot populairste weerman van Nederland, dat er niet langer plek voor hem was bij SBS6, een bericht dat de Fries niet aan zag komen. “Het is jammer, want ik had graag de 25 jaar volgemaakt”, zei hij daar destijds over.

Het Nederlandse tv-publiek hoeft hem echter niet te missen, want vanaf 1 januari is hij te zien bij Omroep MAX. Meestal zal dat zijn in de talkshow Tijd voor MAX, waar hij elke werkdag aan het eind van de uitzending te zien zal zijn met een weerreportage. Buiten het seizoen van dat programma blijft Piets Weerbericht te zien op NPO 1, rond de klok van 17.55 uur.

Op 1 januari lanceert Talpa Network nieuwe weerberichten op haar radio- en tv-zenders en online. Amara Onwuka, Dennis Wilt en Laura van der Blij, de gezichten van het nieuwe weer en daarmee de opvolgers van Piet Paulusma, waren nauw betrokken bij de ontwikkeling ervan.

Bron: Gids.tv/BM

Bericht delen