Acteurs Alkan en Melissa hoofdredacteuren GTST Magazine
dinsdag 21 mei 2019

Acteurs Alkan en Melissa hoofdredacteuren GTST Magazine

Dit jaar komt Goede Tijden Slechte Tijden weer met een magazine, zodat fans tijdens de zomervakantie niets van hun serie hoeven te missen. Dit jaar is het thema van het GTST Magazine ‘grenzen verleggen’.

Hoofdredacteuren Alkan Çöklü en Melissa Drost gaan met collega-acteurs de uitdaging aan. Wie heeft er altijd al in GTST willen spelen, had anders graag profvoetballer willen worden of willen racen op het circuit? Ook nemen enkele acteurs de functie voor een dag over van hun backstage-collega’s en worden anderen geïnterviewd hoe zij privé en werk met elkaar combineren.

Fans hoeven hun favoriete Meerdijkers deze zomer geen moment te missen. Vanuit het magazine kan de lezer via een QR-code exclusieve videocontent zien. Denk aan extra interviews en behind-the-scenes verhalen van diverse shoots.

Na Everon Jackson Hooi in 2017 en Dilan Yurdakul in 2018 zijn er in 2019 dus twee hoofdredacteuren. Melissa Drost: “Alkan en ik vinden het ontzettend leuk dat we bezig zijn om een mooi GTST Magazine te maken. Samen met de rest van de cast zijn we de afgelopen periode op zoek gegaan naar hun ultieme uitdaging en dat levert verrassende verhalen op.”

Alkan Çöklü vult aan: “Daarnaast zullen we de komende periode door middel van vlogs op de social media kanalen van GTST alvast een voorproefje geven van al het werk dat komt kijken bij het maken van het magazine. Dus houd het Instagram-account en de Facebook-pagina van @GTST goed in de gaten.”

Het GTST Magazine is een samenwerking tussen EndemolShine Nederland, RTL en F&L Media. Het vakantienummer kost € 6,99 en ligt vanaf donderdag 4 juli in de winkel.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen