9 januari: BM Mediapersoon van het Jaar
donderdag 17 november 2022

9 januari: BM Mediapersoon van het Jaar

Wie wordt de opvolger van André van Duin als Omroepman van het Jaar 2021, de begeerde prijs van mediavakblad BM? De komiek/presentator zelf maakt dat bekend op maandag 9 januari 2023 in Beeld & Geluid in Hilversum.

Van Duin gaf zelf de voorzet: eigenlijk best gek om in deze tijd van inclusie nog steeds te spreken van Omroepman of -vrouw, moet dat niet gewoon ‘mens’ zijn? Daarop doordenkend en om meteen ook het traditionele begrip ‘omroep’ te verbreden, kwam de redactie van BM uiteindelijk tot de titel Mediapersoon van het Jaar.

Voorafgaand aan de officiële huldiging in de Theaterzaal zal André van Duin samen met Beeld & Geluid-directeur Eppo van Nispen tot Sevenaer een mediaquiz presenteren, waarin het sombere jaar 2022 toch van de nodige lichtpunten en humor wordt voorzien. Aanvankelijk was het de bedoeling dat de feestelijkheden op maandag 12 december 2022 zouden plaatsvinden, maar dat is dus uitgesteld tot 9 januari 2023.

Na de even speelse als leerzame quiz zal de wisselbeker aan de nieuwe Mediapersoon van het Jaar worden overhandigd en kan na ongetwijfeld mooie dankwoorden het glas worden geheven op de winnaar. Alle reden dus om op 9 januari vanaf 15.30 uur geen andere afspraken in te plannen en je komst alvast aan te kondigen bij Raymond Geurtsen: raymond@fcklap.nl

Bron: BM

Bericht delen