5 uur live en Koffietijd stoppen met live-uitzendingen
maandag 16 maart 2020

5 uur live en Koffietijd stoppen met live-uitzendingen

Het ochtendprogramma Koffietijd van RTL 4 zendt vanwege het het coronavirus voorlopig niet live uit vanuit de studio.

De presentatoren, waaronder Quinty Trustfull, zullen het programma vanuit huis openen en er zullen herhalingen te zien zijn, meldt Trustfull via Instagram. Ook 5 uur live, het middagprogramma van RTL 4, stopt met live-uitzendingen vanuit de studio. Beide programma’s blijven actief via de sociale mediakanalen.

Trustfull woont een groot deel van de tijd in Atlanta, waar haar echtgenoot, voormalig voetbalprof Orlando Trustfull, voetbaltrainer is. De presentator zal de komende tijd in de Verenigde Staten blijven en daar vandaan de presentatie doen.

Dit bericht bekijken op Instagram

Lieve allemaal, in verband met de meest recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus zenden we voorlopig niet live vanuit de studio uit. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor onze gasten en collega’s. Wel blijven we actief op onze online kanalen: Kijk op koffietijd.nl & 5uurlive.nl, Facebook, Instagram en twitter. Zoals jullie weten ben ik nog in Atlanta en ik zal dan ook deze week (waarschijnlijk woensdag) live vanuit Atlanta een soort update geven, en mijn collega’s ook vanuit huis. Dus we gaan er met ons fantastische team voor jullie, onze lieve kijkers, het proberen zo goed en leuk mogelijk te doen! Gewoon elke dag om 10u. Alleen niet zoals normaal live, maar met herhalingen en de opening vanuit onze woonkamers. Stay safe lieve mensen, en heel veel sterkte allemaal. En een diepe buiging voor een ieder die onze maatschappij nu draaiende houdt. Jullie zijn kanjers!! Kus!! ❤️🙏🏼 En let alsjeblieft ook op de ouderen en zwakkeren onder ons 🙏🏼❤️ #koffietijd #corona #coronamaatregelen #responsability #staysafe

Een bericht gedeeld door Quinty Trustfull Official (@qtrustfull) op

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen