Dinsdag 16 januari 2018

3FM dj's klaar voor Serious Request

3FM-dj’s Gerard Ekdom, Giel Beelen en Michiel Veenstra staan klaar voor Serious Request 2012. Zij worden dinsdag opgesloten in het Glazen Huis in Enschede. Zes dagen eten zij niets en maken 24 uur per dag live radio. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.

 

Naast de 24-uurs radiouitzendingen, is de actie ook op televisie te volgen, de uitzending is ook 24 uur per dag live te volgen op 101.TV. Daarnaast doet BNN samen met de NOS dagelijks verslag van alle gebeurtenissen rondom 3FM Serious Request 2012. Patrick Lodiers ontvangt iedere dag een gast die komt logeren bij de dj’s in het Glazen Huis en spreekt BN’ers die zich hard maken voor de actie. Op de eerste avond zijn dat Frans Bauer, Laura Jansen, Carice van Houten, Eric Corton en de drie dj’s die de actie presenteren. Vaste tafelheer Sander Lantinga schuift bij Patrick aan en peilt iedere dag de sfeer in het Glazen Huis. Tim Hofman baant zich een weg door de mensenmassa op het plein en spreekt alle gulle gevers bij de brievenbus.

3FM Serious Request vraagt dit jaar aandacht voor de miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. De opbrengst komt ten goede aan het Rode Kruis. Serious Request is van 18 tot en met 24 december elke dag om 19.30 uur live te zien bij BNN op 3. Maandag 24 december om 23.40 uur zendt BNN het Serious Request Concert uit, met alle muzikale hoogtepunten van de slotavond.

Bron: 3FM/BNN

Bericht delen