3 op Reis verhuist naar de vrijdag
vrijdag 4 augustus 2023

3 op Reis verhuist naar de vrijdag

Het reisprogramma 3 op Reis keert terug op een nieuwe dag, met bijzondere bestemmingen, met bekende én nieuwe gezichten.

Snowboarden van een vulkaan in Ecuador, per zeilboot de oversteek naar Engeland maken en overnachten in een tentje op de top van de hoogste berg van de Azoren. Het nieuwe seizoen van 3 op Reis zit weer vol met avontuurlijke en enthousiaste reisreportages.

De vaste presentatoren Chris Zegers, Nienke de la Rive Box, Dzifa Kusenuh en Jennifer Hoffman nodigen uit om verder te kijken dan de bekende plekken. Geen massatoerisme, maar authentieke reiservaringen. Bovendien laat 3 op Reis zien hoe je als bewuste en duurzame reiziger een verschil kan maken op onze mooie planeet.

Naast de vaste presentatoren gaan dit seizoen ook Jurre Geluk, Sahil Amar Aïssa en Freddy Tratlehner weer op pad. En een nieuw reisduo: Tim Runia en Niek Mulder. In 2015 won Tim het BNN-programma 3 Op Reis Backpack en dit seizoen gaat hij opnieuw op reis, samen met Niek. Tim en Niek zijn jeugdvrienden die al twintig jaar videocontent maken.

Het duo filmt elkaar en maakt zonder cameraploeg een reis door Ecuador. Daarnaast reist Jennifer met de trein door Zwitserland, gaat Freddy op een culinaire reis door het Spaanse Baskenland en maakt Jurre een elektrische roadtrip door Denemarken. Het nieuwe seizoen van 3 op Reis is vanaf vrijdag 18 augustus om 20.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: Chris Zegers

Bericht delen