Woensdag 17 januari 2018

25 jaar Gordon bij RTL 4

Op 20 en 27 november zendt RTL 4 de tweedelige documentaire 25 jaar Gordon uit van de hand van de geprezen documentairemaker Michiel van Erp. In deze portretserie blikt RTL 4 terug op een bewogen periode. Een leven vol hits en successen, maar ook vol controverse.

Van Erp volgde Gordon achter de schermen, zowel zeven jaar geleden bij de oprichting van LA The Voices, als de afgelopen maanden. Met deze documentaire, waarin de 25-jarige carrière van Gordon centraal staat, geeft hij een inkijk in het turbulente leven van de zanger en tv-persoonlijkheid, waarbij ook zijn vrienden, vijanden, collega’s en familie een boekje open doen over de opvallende mediapersoonlijkheid.

Naast het zingen vormt Gordon al jarenlang samen met Gerard Joling het populaire televisie-duo Geer & Goor. Hun programma werd dit jaar zelfs genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring. De nominatie lijkt na al die jaren een kroon op zijn werk.

Op zondag 4 december zendt RTL 4 de registratie van het afscheidsconcert 25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde uit. Samen met bevriende collega’s uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

De documentaire 25 jaar Gordon is geproduceerd door De Familie Film & TV en geregisseerd door Michiel van Erp. De registratie van het concert 25 Jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde wordt verzorgd door RTL Productions.

Uitzending: 25 Jaar Gordon, zondag 20 en 27 november, tussen 20.00 uur en 21.30 uur bij RTL 4. Registratie concert: 25 Jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde, zondag 4 december, tussen 20.00 uur en 21.30 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/Broadcast Magazine

Bericht delen