Dinsdag 16 januari 2018

24i Media wint Rising Star Award 2012

SmartTV-ontwikkelaar 24i Media is winnaar van de Rising Star Award 2012. Tijdens de Deloitte Fast50 Award Ceremony, gepresenteerd door Jort Kelder, streden twaalf genomineerde bedrijven om de titel Rising Star 2012. Deze werd door een onafhankelijke jury, voorgezeten door Elderd Land van de Europese investeringsmaatschappij Gimv, aan 24i Media toegekend.

24i Media werd in 2009 opgericht door Martijn van Horssen, Bram Bos en Hans Disch en is gevestigd in Alkmaar en Barcelona. Het ontwikkelt en beheert diensten voor SmartTV’s. Deze apps worden vanuit een eigen productieplatform in één keer gemaakt voor alle marktleidende televisiemerken en randapparatuur zoals settop boxen, blu-ray spelers en spelcomputers. Tot haar internationale klantenkring behoren ondermeer de NOS, RTL, SBS, Telegraaf Media Groep, Pathé, Eredivisie Live, de Spaanse publieke omroep RTVE en Clan TV.

Deloitte organiseert de Technology Fast50 – een verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland en België – samen met haar sponsorpartners ABN AMRO, AgentschapNL, AKD, NYSE Euronext, Gimv en L&DJ. De Rising Star is een speciale prijs die bestemd is voor opkomende innovatieve bedrijven die tussen de 1 en de 5 jaar bestaan.

Bron: 24i Media

Bericht delen