Dinsdag 16 januari 2018

100% NL start tv-zender

Radiostation 100% NL is binnenkort ook op tv te zien met 100% NL TV. 100% NL TV is een samenwerking tussen het radiostation 100% NL en de makers van Lite TV.

Het tv-station brengt 24 uur per dag clips, live registraties van concerten, interviews en programma’s met Nederlandse artiesten zoals Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Nick & Simon, Gers Pardoel, Anouk en Marco Borsato.

Algemeen Directeur Carlo de Boer van 100% NL: “Nog nooit was de Nederlandse popmuziek zo populair. Op de radio heeft 100% NL inmiddels al 1,8 miljoen verschillende luisteraars per week en uit onderzoek blijkt dat ruim 5,9 miljoen verschillende Nederlanders een voorkeur hebben voor Nederlandse popmuziek. Hoog tijd voor een tv-station dat in deze behoefte gaat voorzien.”

Algemeen Directeur Robert Herder van Lite TV: “Wij geloven erg in 100% NL TV en de samenwerking met 100% NL. De hitlijsten staan vol met Nederlandse artiesten en programma’s als The voice of Holland scoren enorm. Toch is er nog geen televisiezender die hier 24 uur per dag aandacht aan besteedt. De komende maanden zullen wij in gesprek gaan met de kabel en digitale tv-maatschappijen, om 100% NL TV op te laten nemen in de digitale tv-pakketten.”

Bron: 100% NL/Broadcast Magazine

Bericht delen