Woensdag 17 januari 2018

10 uur durende tv-marathon bij Zapp

Zaterdag 14 mei is de finale van Zapp Your Planet 2016. Met deze actie zamelen NPO Zapp en het Wereld Natuur Fonds zoveel mogelijk geld in om de Afrikaanse olifant tegen stroperij te beschermen. De uitzending duurt van 9.00 tot 19.00 uur.

In en buiten Studio 21 in Hilversum is het de hele dag een komen en gaan van Zappers, artiesten, goochelaars, kinderen, ouders en grootouders. Voor Zapp Your Planet komt iedereen samen om geld te doneren en tien uur lang te genieten van tv-opnames, workshops, spelletjes, optredens, meet & greets, de Zapp Your Planet-veiling en nog veel meer.

Sinds 9 mei staat NPO Zapp een week lang in het teken van de actie. De finale wordt zaterdag gepresenteerd door Klaas van Kruistum. Onder meer B-Brave, Zomaer, K3 en Eva Simons beklimmen het podium voor een optreden. Aan het einde van de tv-marathon maken alle Zapp-presentatoren het eindbedrag van Zapp Your Planet 2016 bekend.

Sinds 2012 vragen de Zapp-presentatoren aandacht voor een goed groen doel. De kijkers van NPO Zapp komen zelf in actie en helpen mee met de inzameling. Zapp Your Planet bracht in 2015 een bedrag van 240.092 euro op.

Bron: NPO/Broadcast Magazine

Bericht delen