Dinsdag 16 januari 2018

Ziggo Sport steunt KLM Open Radio

Het KLM Open is vier dagen lang rechtstreeks te volgen via de tijdelijke radiozender Ziggo Sport KLM Open Radio. De toernooizender is in Spijk en omgeving te beluisteren via 106,7 FM en wereldwijd via een live stream.

Ziggo Sport KLM Open Radio is de officiële radiozender van het KLM Open. De zender is elke toernooidag van half tien ‘s ochtends tot na de binnenkomst van de belangrijkste flights in de lucht.

De presentatie is in handen van John van Vliet, Marcel Mayer, Pieter Landman en Abe-Jan ter Beek. In de studio, in het portiershuisje van The Dutch, ontvangen zij gedurende de dag gasten die betrokken zijn bij het KLM Open voor interviews en analyses.

Bij Ziggo Sport KLM Open Radio draait alles natuurlijk om wat er in de baan gebeurt. Een team van verslaggevers volgt de wedstrijd slag voor slag in het spoor van de spelers. De verslaggeving wordt verzorgd door ervaren golfers en sportjournalisten.

Ziggo Sport KLM Open Radio is te horen van 8 tot en met 11 september op 106,7 FM en op klmopen.nl. Wie online een ticket voor het KLM Open koopt krijgt een Ziggo Sport KLM Open Radio cadeau.

Bron: Golf.nl/Broadcast Magazine

Bericht delen