Dinsdag 16 januari 2018

XLnt start met Visual Radio

XLnt is dinsdag gestart met het aanbieden van zes Visual Radio-kanalen. Bij XLnt iRadio krijgt de luisteraar/kijker niet alleen de muziek te horen, maar ook daarbij behorend beeld te zien. Bij de muziek verschijnen in beeld onder meer foto’s van de dan te horen artiesten, hun biografieën en live twitter-berichten door of over hen. En verder nieuws en weer, concert-informatie, trivia en prijsvragen.

XLnt iRadio start met de volgende zes formats: Hits, Easy Listening, Oldies, Rock, NL en Klassiek. Vranz van Maaren, creative director: “Digitale radio wordt in Nederland al goed beluisterd. Het grooste deel van de Nederlanders heeft toegang tot digitale radio via de kabel of via iptv-aanbieders. Wij zien dat veel luisteraars via hun televisie naar de radio luisteren. Mede hierdoor zijn wij samen met Aart Verbree van Caiway op het idee gekomen om deze luisteraars ook toegevoegde waarde te bieden.”

Directeur Robert Herder: “Wij zijn zeer verheugd over deze start, ruim 700.000 Nederlanders kunnen deze maand al genieten van deze zes XLnt iRadiostations. Wij verwachten dat dit snel zal groeien het komende jaar. We voeren constructieve gesprekken met alle kabel- en iptv-aanbieders in Nederland en Vlaanderen.”

Bron: XLnt

Bericht delen