Vijf ‘vrienden van de show’ vervangen Coen Swijnenberg als presentator
dinsdag 3 maart 2020

Vijf ‘vrienden van de show’ vervangen Coen Swijnenberg als presentator

Omdat Radio 538-dj Coen Swijnenberg nog steeds niet aan het werk is, heeft collega-dj Sander Lantinga een paar vrienden en collega´s opgetrommeld om vrijdag samen met hem Das Coen und Sander Fest te presenteren.

Frank Dane, Barend van Deelen, Jo van Egmond, Kees Tol en Mental Theo presenteren samen met Sander Lantinga Das Coen und Sander Fest. Op vrijdag 6 maart vindt voor het tiende jaar op rij het evenement plaats, met als thema: circus. Speciaal voor de tiende editie gaan de dj’s terug naar waar het ooit begon. De deuren van de Jaarbeurs openen ’s middags al voor een exclusief pre-Coen und Sander-bierfest met bier, bratwurst en optredens van onder anderen De Alpenzusjes, Wolfgang en Power Buam. Aan het eind van de middag barst Das Fest officieel los. Er zijn optredens van onder anderen Kris Kross Amsterdam, Snollebollekes, Kalvijn, Snap!, Wilbert Pigmans en Mental Theo.

Sander Lantinga: “Ik ga m’n maatje Coen natuurlijk enorm missen bij Das Coen und Sander Fest, maar ik ben enorm blij met de hulp van onze vrienden van de show. We gaan er met z’n allen een onvergetelijke avond van maken. Juist voor Coen, want dat is ook wat hij het liefste wil!”

Das Coen und Sander Fest is vrijdag 6 maart live te zien op TV 538 (via alle kabelaars op kanaal 538) en KIJK.nl. Daarnaast is Das Fest te volgen via alle social kanalen van Radio 538. Op 14 maart is er van 23.35 uur tot 01.20 uur een compilatie bij SBS6.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen