Dinsdag 16 januari 2018

Vierde editie Top 1008 van start

Dinsdag startte Groot Nieuws Radio, inmiddels traditiegetrouw, met het uitzenden van de Top 1008. De lijst is mede samengesteld dankzij de luisteraars die via de website favoriete nummers doorgaven.

Dinsdag startte presentator Nando Kok de lijst met Word of God speak van MercyMe. Tot en met oudejaarsdag 18.00 uur klinkt op 1008AM de lijst met de beste christelijke muziek. Nando Kok, muzieksamensteller van Groot Nieuws Radio: “Afgelopen tijd konden luisteraars hun favoriete muziek inzenden, met die informatie hebben we een mooie lijst samengesteld. Opvallend is dat er dit jaar meer gestemd is op aanbiddingsmuziek.”

Nieuw dit jaar is dat er tijdens de Top 1008 ook gasten aanschuiven in de studio om terug te blikken op het jaar 2014. Zo komt zangeres Eveline Cocu vertellen over haar muzikale jaar, waarin ze de Zilveren Duif Aanmoedigingsprijs won, praat Arie Slob, partijleider van de ChristenUnie, over het politieke jaar en ook Arjan Plaisier (Protestantse Kerk) is te gast tijdens de Top 1008.

Dinsdagochtend maakte Groot Nieuws Radio de lijst bekend op haar website. De dertig hoogste noteringen blijven nog geheim. De Top 1008 is te horen van 16 tot en met 31 december op Groot Nieuws Radio.

De lijst wordt dit jaar gepresenteerd door presentatoren Tim Hendriks, Lukas Kramer, Hans van Vuuren en Marien Korterink.

Bron: Groot Nieuws Radio

Bericht delen