Dinsdag 16 januari 2018

Veronica live vanaf Mega Platen & CD Beurs

Radio Veronica zendt zaterdag live uit vanaf de Mega Platen & CD Beurs in Utrecht. Van tien tot vier draaien dj’s Bart van Leeuwen, Erik de Zwart en Silvan Stoet ‘De Hits Van Je Leven’ uitsluitend van vinyl. Luisteraars en bezoekers kunnen met hun gekochte platen langskomen in de locatie-studio om deze direct op de radio te laten horen.

Ook artiesten als Ellen ten Damme en Danny Vera zijn aanwezig in de studio en treden live op. Speciaal voor deze gelegenheid maken Bart van Leeuwen en Erik de Zwart gedurende twee uur samen radio. In de jaren tachtig vormden zij het populaire radio-duo Bart & De Zwart.

De Mega Platen & CD Beurs wordt op 16 en 17 april voor de 45ste keer gehouden. Muziekliefhebbers, platenverzamelaars, kenners en deejays komen tweemaal per jaar van over de hele wereld naar de Jaarbeurs in Utrecht. Het tweedaags spektakel is uitgegroeid tot ‘s werelds grootste evenement op dit gebied en onmisbaar voor iedereen die van muziek houdt. In april vorig jaar trok het event 25.000 bezoekers.

De programmering van Veronica ziet er zaterdag als volgt uit:
10.00 – 11.00 uur: Bart van Leeuwen
11.00 – 13.00 uur: Bart & De Zwart (Bart van Leeuwen & Erik de Zwart)
13.00 – 14.00 uur: Erik de Zwart
14.00 – 16.00 uur: Silvan Stoet

Bron: Veronica/Broadcast Magazine

Bericht delen