Dinsdag 16 januari 2018

Veronica lanceert Flower Power Radio

Boudewijn de Groot lanceert vrijdag Flower Power Radio, het nieuwste online themakanaal van Radio Veronica. Samen met Station Director Erik de Zwart presenteert hij een uur lang zijn favoriete muziek uit het flower power-tijdperk. De kick-off van Flower Power Radio is vanaf acht uur te horen in het Veronica-programma Countdown Café en tegelijkertijd op het nieuwe online radiostation. 

 

Flower Power Radio staat 24 uur per dag, 7 dagen per week in het teken van de grootste hits uit het flower power-tijdperk: de late jaren zestig en vroege jaren zeventig. Bekende bands en artiesten als The Mama’s & The Papa’s, Bob Dylan, The Beach Boys, Jimi Hendrix en The Beatles zijn er te horen.

Boudewijn de Groot: “De flower power-tijd heeft enorm veel betekend, zowel voor mij als artiest als voor de popmuziek in het algemeen. Fantastisch dat dankzij Radio Veronica’s Flower Power Radio iedereen non-stop kan genieten van deze geweldige tijd en de muziek die daarbij hoort!”

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “De muziek uit het flower power-tijdperk is al jaren onverminderd populair en dat geldt ook voor de bijzondere sfeer die daarbij hoort. Kijk maar eens naar het enorme succes van de flower power-themafeesten, die regelmatig op Ibiza en talloze andere plaatsen worden gehouden. Mensen verlangen naar love, peace and happiness. Dankzij Radio Veronica’s Flower Power Radio gaat de luisteraar een heerlijk onbezorgde summer of love tegemoet!”

Bron: Veronica/Broadcast Magazine

Bericht delen