Dinsdag 16 januari 2018

Van Leeuwen en Pilarczyk op Classic FM

Michael Pilarczyk en Bart van Leeuwen zijn sinds deze week dagelijks te horen bij Classic FM. Dit is een onderdeel van de restyling van het station. Vorige week begon de nieuwe ochtendshow Classic FM Update al met nieuwsupdates vanaf de Telegraaf-redactievloer.

Pilarczyk maakt dagelijks van 09.00 tot 13.00 uur een programma en Van Leeuwen is van 13.00 tot 16.00 uur te horen. Voor Pilarczyk blijkt klassieke muziek geen onbekend genre. Zelf luistert hij naar het lichtere genre, zoals Andrea Bocelli, Ludovico Einaudi, Andrew Lloyd Webber en klassieke stukken als de Moonlight Sonate van Beethoven.

“Ik ga ook regelmatig naar concerten en voorstellingen, dus voor mij is het niet nieuw en toen ze dat bij Classic vernamen werd ik direct gevraagd. Ik denk dat ik met mijn algemene radio-ervaring en passie voor die muziek een goede aanvulling kan zijn voor het station. Daarbij vind ik het ook leuk om eigen keuzes te kunnen draaien, muziek die je nergens anders hoort”, aldus Pilarczyk tegenover Radiofreak.nl.

Classic FM is onderdeel van de Sky Radio Group.

Bron: Radiovisie

Bericht delen