Dinsdag 16 januari 2018

Van Deelen en Speelman samen op 3FM

Barend van Deelen en Wijnand Speelman presenteren als duo vanaf 2 september iedere zondagavond van 18.00 tot 20.00 uur voor de NCRV op 3FM. Zij volgen Sander Guis op. Guis gaat zich volledig focussen op zijn programma’s op Radio 2. Van Deelen en Speelman gaan naast hun zondagavondshow ook aan de slag in de vrijdagnacht, van 04.00 tot 07.00 uur op 3FM en Nederland 3.

Barend van Deelen en Wijnand Speelman zwaaien hiermee af van de 3FM Radio dj-opleiding en stromen door naar de dagprogrammering van de publieke popzender. Van Deelen: “Op m’n twaalfde wilde ik graag de nieuwe spits van Ajax worden. Het is anders gelopen. Nu, 12 jaar later, ga ik bij de NCRV radio maken met mijn beste vriend Wijnand in het weekend op 3FM. Ook niet gek toch?” Speelman: “De afgelopen 3 jaar heb ik uitgekeken naar dit moment. Ik ben blij dat de NCRV ons deze gelegenheid geeft.”

Sander Guis die nog tot 1 september op 3FM presenteert, gaat zich geheel richten op zijn programma’s op Radio 2 (Music Matters, zaterdag en zondag van 06.00 tot 09.00 uur). Gerard Ekdom maakt vanaf 21 september voor de AVRO op Nederland 3 een muziekprogramma en presenteert daarom op 1 september zijn laatste Ekdom in de nacht op 3FM. Ekdom blijft zijn 3FM programma’s Effe Ekdom en Ekstra Weekend presenteren.

Bron: 3FM/Broadcast Magazine

Bericht delen