Dinsdag 16 januari 2018

Twan Huys invaller bij Met het Oog op Morgen

Met het Oog op Morgen voegt vanaf woensdag Twan Huys toe aan de poule van vaste invallers van het programma. Woensdag is zal Twan het programma voor de eerste keer presenteren en hij is vanaf nu vaker te horen, bij afwezigheid van een van de vaste presentatoren.

Hoewel Huys momenteel alleen met televisie bezig is, als presentator van Nieuwsuur en bedenker en presentator van het NTR-programma College Tour, is radio voor hem geen onbekend terrein. Hij begon zijn carrière bij STAD Radio Amsterdam en heeft daar de fijne kneepjes van het vak geleerd. Huys: “De passie voor radiomaken is daarna nooit meer verdwenen. Het is voor mij een langgekoesterde wens om Het Oog te mogen presenteren.”

Twan Huys noemt het programma ‘de diamant van de Nederlandse publieke radio’. De makers van Het Oog zij eveneens verheugd dat zij Twan Huys aan het rijtje van vaste invallers mogen toevoegen. Andere vaste invallers van het programma zijn: Margriet Brandsma, Lucella Carasso, Cees Grimbergen, Rob Trip en Pieter van der Wielen.

Bron: NOS

Bericht delen