TV Oranje en RADIONL zoeken Carnavalskneiter 2023
maandag 6 februari 2023

TV Oranje en RADIONL zoeken Carnavalskneiter 2023

Met het carnaval in aantocht gaan muziekzenders TV Oranje en RADIONL weer op zoek naar de Carnavalskneiter van het jaar. Vanaf nu mogen de kijkers en luisteraars elf dagen lang via internet een stem uitbrengen op hun favoriete carnavalsnummer.

De stemming sluit op donderdag 16 februari. Op vrijdag 17 februari wordt om 11.11 uur de 11 van Oranje bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot Carnavalskneiter 2023. Bij de laatste verkiezing (2020) viel deze eer te beurt aan feestartiest Lamme Frans met het nummer Handjes Handjes Bloemetjesgordijn.

Stemmen via internet
De stemmodule voor de 11 van Oranje en de lijst met carnavalsliedjes waaruit dit jaar gekozen kan worden zijn te vinden op de websites www.tvoranje.nl en www.radionl.fm. Om een stem uit te brengen moet gebruik worden gemaakt van de zoekfunctie en even worden ingelogd.

De definitieve 11 van Oranje wordt vrijdag 17 februari bekendgemaakt in de live uitzending van RADIONL en op de websites van RADIONL en TV Oranje. De complete 11 van Oranje is bij TV Oranje te zien op vrijdag 17 februari vanaf 23.11 uur, met herhalingen op zaterdag 18 februari om 11.11 uur en zondag 19 februari om 12.00 uur.

Over TV Oranje
TV Oranje vertoont 24 uur per dag videoclips en programma’s met muziek van eigen bodem. Iedere artiest kan zijn of haar clip insturen. Verder biedt de zender onder meer een dagelijkse Verzoekparade, tv-specials rond Nederlandse artiesten en de hitlijst Oranje Top 30.

Over RADIONL
RADIONL is een commerciële regionale radiozender die werd opgericht in maart 2005 door Nico Silvius. Het muziekaanbod bestaat voornamelijk uit Nederlandstalige muziek uit de regio met een volks karakter. RADIONL is via de ether te ontvangen op FM, via DAB, de RADIONL app en via een livestream op de website.

Bron: RADIONL/BM

Bericht delen