Dinsdag 16 januari 2018

Trip en Van der Zandt presenteren Oog

Rob Trip en Herman van der Zandt presenteren vanaf 15 mei afwisselend de woensdaguitzending van NOS Met het Oog op Morgen. Het duo volgt Clairy Polak op, die in maart is gestopt met het presenteren van het radioprogramma van de NOS.

Rob Trip, die in de jaren ’90 ook al een vaste presentator van het Oog was en na zijn vertrek regelmatig optrad als invalpresentator, ‘doet’ het Oog in de weken waarin hij niet het NOS Journaal van 20.00 uur presenteert. Herman van der Zandt is op de andere woensdagen te horen.

Marion van de Wouw, chef van NOS Met het Oog op Morgen, is blij met de nieuwe presentatoren: “Na het vertrek van Clairy zochten we een opvolger met een journalistiek profiel. Een goede journalist en een goede interviewer. We zijn dan ook heel blij dat Rob Trip terugkomt bij het Oog. Oude liefde, wederzijds.  Rob krijgt nu een duobaan met Herman van der Zandt, de perfecte combinatie van ‘something old’ en ’something new’. Met zijn eigen stijl en nieuwsprofiel past Herman uitstekend als anchor in het Oog.”

Het team van vaste presentatoren van NOS Met het Oog op Morgen bestaat nu uit: Eva Jinek, Mieke van der Weij, Rob Trip, Herman van der Zandt, Chris Kijne, Tijs van den Brink, Max van Weezel en John Jansen van Galen.

Bron: NOS

Bericht delen