Top Format brengt woensdagmiddag online talkshow Een leven vol radio
woensdag 18 november 2020

Top Format brengt woensdagmiddag online talkshow Een leven vol radio

Top Format zet het werk, de avonturen en ontwikkelingen van de radiowereld in de spotlights en organiseert op woensdag 18 november tussen 16.00 en 17.30 uur de online talkshow Een leven vol radio.

In dit online programma wordt de release van het boek Bart! De Van Gogh van de jingles gevierd. Met Bart van Gogh (jinglemaker Top Format), Jelle Boonstra (schrijver van het boek), Ton Lathouwers (oprichter Sky Radio), Jeroen van Inkel (radiomaker NPO Radio 2) en Uunco Cerfontaine (station manager Sky Radio) wordt teruggeblikt op de ervaringen in de radiowereld en hun visie op de toekomst. De talkshow staat onder leiding van Robert Daverschot.

Top Format
In het boek Bart! De Van Gogh van de jingles spreekt Van Gogh zich uit over het verleden en de toekomst van radio. Het boek vertelt niet alleen over zijn leven, maar ook over de ontwikkeling van de piratenzenders, commerciële radio, jingles en digitale kanalen. Bart van Gogh maakte onder meer jingles voor NOS Tour de France, TROS, Radio 2, Sky Radio, Radio 10 en Radio Veronica. En voor honderden zenders in Duitsland, Denemarken, IJsland, Griekenland, tot Wit-Rusland toe.

Top Format Productions bestaat al sinds 1975. Vanuit vier studio’s in Haarlem zijn componisten en audio engineers elke dag aan de slag om uiteenlopende muziek, jingles en reclameproducties te realiseren.

De talkshow Een leven vol radio kan op 18 november kosteloos online worden gevolgd. Meld je hier aan.

Bron: Top Format/BM

Bericht delen