Dinsdag 16 januari 2018

Tom van 't Hek presentator bij BNR

Tom van ’t Hek is de nieuwe presentator van het ochtendprogramma van BNR Nieuwsradio. Hij volgt hiermee Humberto Tan op die onlangs stopte met zijn ochtendprogramma bij de zender. Van ’t Hek is vanaf 3 juni tussen 06.00 en 9.30 te horen op BNR.

De presentator komt van de NOS, waar hij voor Langs de Lijn, Radio Tour de France en het Radio 1 Journaal werkte.

Van ’t Hek: “Na lange tijd met veel plezier voor de NOS te hebben gewerkt, was dit een kans die ik niet kon laten lopen. BNR Nieuwsradio biedt mij de gelegenheid om elke dag het belangrijkste nieuwsprogramma te presenteren. Ik luisterde al veel naar BNR en heb het altijd een buitengewoon prettige en professionele zender gevonden. Ik ben blij dat ik het BNR-team kan komen versterken.”

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich van BNR Nieuwsradio is enthousiast over de komst van Van ’t Hek. “Tom is een van de beste presentatoren van de Nederlandse radio. Hij verstaat de kunst om persoonlijkheid te combineren met journalistiek inzicht. Bovendien is het heerlijk om af en toe wat relativering te horen. Tom stond letterlijk bovenaan mijn lijstje, dus ik ben erg blij dat hij voor BNR gekozen heeft.” Fröhlich en Van ’t Hek werkten vorig jaar samen in de Radio 1 Sportzomer. “Daar liet Tom horen dat hij van sportpresentator is uitgegroeid tot een allround nieuwspresentator,” aldus Fröhlich.

Bron: BNR/Broadcast Magazine

Bericht delen