Toine van Peperstraten nieuwe presentator ’t Wordt Nu Laat
woensdag 30 januari 2019

Toine van Peperstraten nieuwe presentator ’t Wordt Nu Laat

Toine van Peperstraten zal vanaf februari te horen zijn als presentator van het WNL-programma ’t Wordt Nu Laat op NPO Radio 2. Hij neemt de plek over van Evelien de Bruijn. Zij wordt nieuwslezer en sidekick in Ekdom in de Morgen, het programma van Gerard Ekdom op Radio 10.

Toine van Peperstraten gaat de uitzendingen op NPO Radio 2 tussen 00.00 en 02.00 uur afwisselen met Carolien Borgers. “Ik heb er ontzettend veel zin in. Gelukkig ben ik ook een ochtendmens”, aldus Van Peperstraten. Gaat hij zijn liefde voor sport en muziek combineren in het programma? “Ik denk dat sport naar de achtergrond wordt verdreven. We zijn een muziekzender als NPO Radio 2”, legt hij uit. Van Peperstraten zal het presenteren op NPO Radio 2 gaan combineren met zijn werkzaamheden bij FOX Sports. “Ik heb het echt gemist de afgelopen anderhalf jaar: radio maken.”

​De presentator ontvangt in zijn eerste uitzending acteur Leo Alkemade. In de dagen erna zullen Frits Sissing, Nielson en Arjen Lubach aanschuiven. “Toine is een groot radio- en muziekliefhebber, iemand met wie je als gast graag twee uur in een studio doorbrengt”, zegt Carolien Borgers. “Ik kijk heel erg uit naar de samenwerking met deze jonge rot in het vak.”

Bron: NPO Radio 2/BM

Bericht delen