Article header image

Timur Perlin vertrekt bij 3FM

Na Giel Beelen heeft ook Timur Perlin vanmiddag bekend gemaakt 3FM te verlaten. Hij stopt met radiomaken. “Na acht jaar wil ik weer eens iets nieuws met mijn leven”, aldus de dj. Ramon Verkoeijen, met wie hij zijn dagelijkse programma maakt, gaat wel door bij 3FM. Hij is in gesprek over een nieuw programma.

“Het is waar, ik moet helaas bekendmaken dat ik ga stoppen bij 3FM en met radiomaken”, aldus de Perlin in Superradio vanmiddag. Hij bevestigt daarmee berichtgeving van De Telegraaf. Het is nog niet bekend wanneer hij voor het laatst te horen zal zijn. “Na 8 jaar wil ik weer eens iets nieuws met mijn leven. Afgelopen zomer was ik een maand vrij en merkte ik hoe lekker het was om even niks te doen. Dus dat ga ik het komende jaar doen. Ik ga een beetje lummelen. Kijken of je van niks doen ook gelukkig wordt”, aldus Perlin.

Perlin kreeg in 2008 zijn eerste eigen programma bij 3FM. Daarin introduceerde hij onder andere Mama Appelsap, een onderdeel waarbij Nederlandse woorden in anderstalige nummers te horen zijn. In 2011 deed hij samen met Coen Swijnenberg en Gerard mee aan Serious Request.

Bron: 3FM/Broadcast Magazine

Bericht delen