Dinsdag 16 januari 2018

Tilburger leeft heel 2016 gratis

Het nieuwe jaar kan voor Roderick van den Biezenbos uit Tilburg niet beter beginnen. Woensdag won hij de prijs van zijn leven tijdens Sky Radio’s Leef Een Jaar Gratis-finale. Heel 2016 vergoedt het non-stop muziekstation alle onkosten van de Tilburger.

Het gaat om boodschappen, kleding, benzine, huur of hypotheek en zelfs een compleet verzorgde vakantie.

Marlayne Sahupala presenteerde de finale, waarin 15 finalisten een zenuwslopend codespel met verhuisdozen speelden. Rodericks keus viel op de verhuisdoos met de juiste code. Van den Riezenbos: ”Ik sta helemaal te shaken. Er gaat echt van alles door me heen. Ik heb dit jaar een huis gekocht, er is een baby op komst en nu win ik ook nog deze prijs.’

Niemand ging met lege handen naar huis, want de overige finalisten ontvingen een cheque ter waarde van € 250,- voor een stedentrip naar keuze.

Leef Een Jaar Gratis werd mede mogelijk gemaakt door VBO Makelaar, een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs. Sky Radio-luisteraars maakten de afgelopen weken iedere dag kans op een finaleplek door een uniek codewoord te sms-en of in te vullen via Facebook.

Bron: Sky Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen