Talitha Muusse maakt overstap naar BNR
dinsdag 11 januari 2022

Talitha Muusse maakt overstap naar BNR

BNR lanceert De Nieuwsdag, een nieuwe podcast waarin Talitha Muusse en Mark Beekhuis het nieuws van de dag bespreken. Van maandag tot en met donderdag op bnr.nl en alle bekende podcastplatforms.

De Nieuwsdag is er voor analyse en observatie aan het einde van de dag. In een half uur wordt de luisteraar bijgepraat over het belangrijkste nieuws, ideaal tijdens de rit naar huis, een rondje sporten of een wandeling met de hond.

Goede match
Hoofdredacteur Mireille van Ark: “We zijn blij met de komst van Talitha naar BNR. Ze brengt een frisse, eigen kijk op het nieuws mee. Ze staat voor een nieuwe generatie professionals die op een constructieve en originele manier tegen de huidige maatschappij aankijkt en geen taboe onbenoemd laat. Bovendien is ze behalve opiniemaker vooral ook ondernemer, en dat is natuurlijk een goede match met BNR.”

Podcast De Nieuwsdag met Mark Beekhuis en Talitha Muusse is sinds 10 januari te beluisteren in de podcast-apps en via bnr.nl/de-nieuwsdag. Muusse vertrok vorig jaar bij de talkshow Op1 op NPO 1.

Bron: BNR/BM
Foto: Erik Borst/BNR

Bericht delen