Sublime presenteert Move On Up Festival
Dinsdag 21 april 2020

Sublime presenteert Move On Up Festival

Radiozender Sublime presenteert in samenwerking met Ziggo aanstaande vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur het virtuele Move On Up Festival. Met dit festival wil Sublime een bijdrage leveren aan nieuw perspectief, optimisme en vooruitgang.

Het programma van het festival biedt een line-up aan nationale en internationale funk-, jazz- en soul-artiesten, gecombineerd met inspirerende verhalen. Tijdens het Move On Up Festival kun je genieten van een brede line-up aan artiesten.

Nederlands soul icoon Alain Clark treedt op. Jazz-koningin Kandace Springs uit Amerika neemt de kijkers mee in een jazzy optreden. Jordan Mackampa, die net zijn nieuwe single Magic uitbracht, is ook te zien. En de brassband Gallowstreet met Lyma, bekenden van North Sea Jazz en Lowlands, leveren een funky bijdrage aan het festival. Tussen de bedrijven door zullen rapper en schrijver Akwasi en Jesse Laport, stadsdichter van Arnhem, hun portie poëzie en spoken word brengen.

Het Move On Up Festival is op 24 april te bekijken tussen 16.00 en 21.00 uur via Ziggo TV Kanaal 13 en sublime.nl. En uiteraard ook live te beluisteren via Sublime radio.

Bron: Sublime/BM

Bericht delen