Dinsdag 16 januari 2018

Sublime FM zendt uit vanaf Utrecht CS

Muziekzender Sublime FM zendt twee maanden lang uit vanuit een tijdelijke studio op Utrecht Centraal Station. Dinsdag werd de studio in werking gesteld door Michiel Noy, directeur van NS Stations en Bas Westerweel, creatief directeur en presentator van de ochtendshow van Sublime FM.

Vanaf de unieke locatie, die is ingericht door ontwerper Jean-Marc des Bouvrie, presenteert Bas Westerweel op weekdagen van 7.00 tot 9.30 zijn ochtendshow Morning Mr. Radio. In de studio worden niet alleen radioshows opgenomen, ook kan er door reizigers worden gewerkt op flexplekken en er is een loungeruimte aanwezig voor de nodige ontspanning. Het publiek wordt met grote regelmaat getrakteerd op livesessies van Sublime FM-artiesten en -dj’s als Candy Dulfer, Ferry Maat en Giovanca. Ontbijten met een topchef, een live-optreden bijwonen of werken in de studio: in april en mei is er voor NS-reizigers van alles te beleven in de Sublime Experience.

Petra Beyer, directeur Sublime FM: “Met de studio willen we zichtbaar zijn voor onze luisteraars. We willen onze sound niet alleen laten horen, maar ook laten zien. Verder willen we niet alleen zenden maar ook ontvangen. Ik nodig dan ook iedereen uit om langs te komen in onze opmerkelijke studio op Utrecht Centraal.”

Met het Nieuws Van de Vooruitgang brengt Sublime FM zijn luisteraar al ruim een jaar op de hoogte van inspirerend nieuws op het gebied van duurzaamheid, innovatie en maatschappelijke initiatieven. In de studio op Utrecht Centraal organiseert Sublime FM regelmatig een Tafel van de Vooruitgang. Tijdens dit rondetafelgesprek discussiëren bijzondere gasten over vooruitgang, duurzaamheid en innovatie binnen hun vakgebied.

De studio is door NS aan Sublime FM beschikbaar gesteld om in de maanden april en mei radio te maken voor treinreizigers. Gedurende deze periode zullen door Sublime FM veel NS-initiatieven worden uitgelicht. Er is bijvoorbeeld aandacht voor NS SocialCoupé, een speciale gelegenheidscoupé waarin reizigers elkaar weer echt kunnen ontmoeten zonder smartphones en iPads.

De studio is tot en met 31 mei te vinden in de nieuwe terminal van Utrecht Centraal bij de Jaarbeurs.

Bron: SublimeFM

Bericht delen