Dinsdag 16 januari 2018

Sublime FM verhuist naar Jaarbeursplein

Radiostation Sublime FM gaat op 8 december verhuizen. De ‘fresh jazzy sounds’ van de zender worden voortaan uitgezonden vanuit het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in het centrum van Utrecht.

Sublime FM verlaat Creative Valley op het bedrijventerrein Papendorp voor de drukte rondom Utrecht CS. De radiostudio is direct naast de hoofdingang van het Beatrixgebouw te vinden en ook aan de buitenkant is Sublime FM goed te zien.

Jaarlijks komen er ruim 3 miljoen reizigers en bezoekers van beurzen en evenementen langs de nieuwe radiostudio van Sublime FM. Op locatie ontplooit de zender diverse activiteiten, zoals optredens van jazzartiesten en discussiepanels onder de noemer de Tafel van de Vooruitgang. De radiozender wil op deze manier interactie aangaan met haar publiek.

Sublime FM verheugt zich op de samenwerking met de Jaarbeurs en de dynamiek van café Zeyn. Op het Jaarbeursplein bevinden zich bovendien tal van bedrijven waar de radiozender veel mogelijke samenwerkingen mee ziet.

Er staat de komende tijd nog veel te gebeuren rondom het Jaarbeursplein. Onder de noemer CU2030 wordt er aan het hele stationsgebied van Utrecht gewerkt. De historische binnenstad en het stationsgebied worden met elkaar verbonden tot één samenhangend geheel.

Bron: Dutch Radio/Sublime FM

Bericht delen