Article header image

Sublime FM gaat verhuizen

Vanaf maandag 18 december is Sublime FM gevestigd in de Werkspoorkathedraal aan de Tractieweg 41 in Utrecht. Deze nieuwe locatie sluit goed aan bij het creatieve en muzikale dna van Sublime FM. De Werkspoorkathedraal biedt een mix van historie, vernieuwing, creativiteit en ondernemerschap. 

“We kijken ernaar uit om met ons team aan de slag te gaan op deze inspirerende nieuwe plek. De Werkspoorkathedraal is voor Sublime FM een uitstekende locatie die ons ruimte geeft voor verdere groei en ontwikkeling. Onze verhuizing biedt ons extra mogelijkheden in het ontwikkelen en versterken van events met onze fresh jazzy sounds. Voor Sublime FM dus een geweldig inspirerende omgeving”, aldus Stefan Wayper, Algemeen Directeur van Sublime FM.

De Werkspoorkathedraal is een historische industriële werkloods waar ooit stoommachines en treinen werden gebouwd. Tegenwoordig is het een locatie voor festivals, evenementen en ondernemerschap.

“De Werkspoorkathedraal is een creatieve en ondernemende broedplaats waar Sublime FM zeker niet mag ontbreken en veel waarde toevoegt. Wij zijn trots dat we Sublime FM welkom mogen heten op onze locatie”, aldus Johan Verweij, directeur van Werkspoorkathedraal.

Bron: Sublime FM/BM

Bericht delen