Studio Brussel draait non-stop muziek na coronabesmettingen
maandag 7 september 2020

Studio Brussel draait non-stop muziek na coronabesmettingen

De komende week zal heel anders klinken op radiozender Studio Brussel. Nadat er twee coronabesmettingen in het kernteam zijn vastgesteld, moeten alle medewerkers in quarantaine. Dat vertaalt zich ook in een aangepast zendschema.

Beide medewerkers maken het goed, maar na overleg met de bedrijfsarts en preventiedienst van omroep VRT werd besloten dat alle medewerkers van de zender uit voorzorg in quarantaine moeten en zich moeten laten testen.

“De gezondheid van onze mensen gaat natuurlijk boven alles”, aldus zenderbaas Jan van Biesen. “We konden niet anders, gezien de omstandigheden, dan tot deze collectieve quarantaine over te gaan. Ik weet dat onze luisteraars hier alle begrip voor gaan opbrengen. We hopen, zo snel als dit weer mag en kan, al onze normale uitzendingen weer op te pakken, want ons volledige team is hier extra gemotiveerd bij de start van het nieuwe radioseizoen.”

De komende week zal op de radiozender non-stop muziek te horen zijn. Alleen de ochtendshow van Michèle Cuvelier (6.00 – 9.00 uur) en de avondshow van Fien Germijns (16.00 – 19.00 uur) gaan nog wel door. Zij maken ieder radio vanuit huis.

Bron: AD/BM

Bericht delen