dinsdag 16 januari 2018

Sterren.nl Radio ook bij Bingo FM

Vrijdagmiddag werden flessen champagne in de radiostudio van Sterren.nl ontkurkt. Met een druk op de knop gaf winnaar van Bloed, Zweet & Tranen, Jason Bouman, het startsein voor een bijzondere samenwerking tussen Sterren.nl Radio en de stadszender van RTV Utrecht, Bingo FM.

Vanaf nu zijn diverse radioprogramma’s op beide zenders te beluisteren.

In het vrijdagmiddagprogramma Weekendborrel met Corné Klijn en Utrechter Fred Siebelink schoven diverse bekende Nederlandse artiesten, onder wie René Schuurmans, Grad Damen, Django Wagner, Vinzzent en Willem Barth, aan om dit moment te vieren.

Naast de Weekendborrel zijn onder anderen TROS-dj Daniël Dekker met Jouw feestje in de middag en John Schaap, ook Utrechter, met Sterrenbingo te horen op beide radiostations. Ook de Sterren.nl Top 20 en de Paradeplaat worden wekelijks door Sterren.nl Radio en Bingo FM uitgezonden.

“Sterren.nl ziet het als haar taak om Nederlandse muziek levend te houden voor een groot publiek. Door samenwerking met de regionale omroepen aan te gaan, bereiken wij ons doel en bedienen we een groot en trouw publiek in dit genre”, aldus Paul Siteur, hoofd Sterren.nl.

Paul van der Lugt, directeur RTV Utrecht: “Het Nederlandse lied is onmisbaar voor de Nederlandse cultuur. Met Bingo FM zagen we dit tien jaar geleden al in. Onze samenwerking met Sterren.nl legt een steviger fundament onder het Nederlandse repertoire.”

Bron: TROS

Bericht delen