SLAM! viert 200e WKNDMX met extra lange feestelijke editie
vrijdag 28 juli 2023

SLAM! viert 200e WKNDMX met extra lange feestelijke editie

Iedere zaterdag van 18.00 – 20.00 uur is de WKNDMX te horen bij SLAM! Op zaterdag 29 juli is de 200e editie van deze energieke hitmix en dat laat de radiozender natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan.

SLAM! boost het leven en neemt haar luisteraars op 29 juli van 13.00 – 20.00 uur mee in een extra lange feestelijke editie met daarin de grootste en meest dansbare hits van dit moment.

Sinds de start is de SLAM! WKNDMX uitgegroeid tot een ware traditie. Wekelijks starten 198.000 luisteraars hun zaterdagavond met een twee uur durende set van dj Martin Pieters, met daarin alleen de meest dansbare hits van dat moment. Samen met radio dj Daniël Lippens houdt hij het tempo hoog in deze energieke hitmix.

Inmiddels zorgen zij al 200 weken achter elkaar voor het perfecte startschot van de zaterdagavond. Om deze mijlpaal te vieren en alle trouwe luisteraars te bedanken, biedt SLAM! op zaterdag 29 juli een speciale traktatie: een extra lange editie van de SLAM! WKNDMX van maar liefst zeven uur.

SLAM! dj Daniël Lippens over het succes van de SLAM! WKNDMX: “Martin Pieters is de koning van de radiomix en maakt iedere week de snelste mix van Nederland. Weinig andere dj’s krijgen het voor elkaar om meer dan 200 tracks per uur voorbij te laten komen. Dat hij dit nu al 200 keer op SLAM! heeft gedaan is een prestatie van formaat! Daarom maken wij er op zaterdag 29 juli samen een extra groot feest van.”

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen