SLAM! audiobranding van PURE Jingles
donderdag 18 augustus 2022

SLAM! audiobranding van PURE Jingles

Na Sunlite en 100% NL heeft ook het derde station van RadioCorp gekozen voor PURE Jingles. SLAM! heeft sinds deze week een compleet nieuw jinglepakket on air.

Martijn Zuurveen is als radio director verantwoordelijk voor de RadioCorp-zenders. “We zijn met SLAM! keihard aan het knallen en hebben de afgelopen periode een nieuwe programmering én aangescherpt merkverhaal gepresenteerd. Daar hoort natuurlijk een nieuw audiopakket bij. Dat is enorm belangrijk voor een station en zorgt voor de herkenbaarheid bij de luisteraars.”

SLAM! was op zoek naar audiostyling die past bij het Pop & Dance format, gericht op de core-doelgroep, mannen 20-40. “PURE Jingles heeft een jinglepakket afgeleverd dat goed past bij onze energieke muziekmix, want bij SLAM! stopt het ritme nooit!”, zegt content coördinator Raoul Schram. “Na een intensieve samenwerking van een aantal maanden kwamen we tot een vernieuwd audiologo en ijzersterke zang, waarmee we nu nóg herkenbaarder zijn.”

Martijn Zuurveen vult aan: “Alles draait bij SLAM! om positieve energie en dat hoor en dat voel je terug in deze audiovormgeving. Het past helemaal in deze tijd en bij de smaak van onze doelgroep. Het sounddesign is ook perfect te combineren met onze SLAM!-acties, zoals HidP XL, Het Wachtwoord, ADE en F1-maand.”

Bron: PURE Jingles/BM

Bericht delen