Dinsdag 16 januari 2018

Sky Radio partner van The Color Run

Sky Radio is dit jaar partner van The Color Run, de fun run waar hardlopers worden bekogeld met kleurpoeder Het evenement bestaat vijf jaar en dat wordt op 11 september gevierd met een tropische editie op het strand aan de Haarrijnseplas in Utrecht. Bij de start en finish verzorgt Sky Radio de muziek.

Tijdens de vijf kilometer durende loop is er een speciale Sky Radio Cheering Zone, waar de lopers worden beklad met Sky Radio-groen. Tijmen Bos, directeur Sky Radio Group: ”Menig hardloper kijkt uit naar dit jaarlijkse, kleurrijke event. We zijn trots dat wij als hardloopzender van Nederland hier deel van uitmaken.”

Deelnemers van het evenement starten in het wit en iedere kilometer worden zij ondergedompeld in diverse kleuren. Sky Radio is al langer verbonden aan de sport hardlopen en noemt zich dé hardloopzender is van Nederland. Het non-stop muziekstation is mediapartner van grote hardloop events, als de EK Atletiek, Rokjesdagloop, Marathon Rotterdam, de Dam tot Damloop en de Zevenheuvelenloop. Één van Sky Radio’s online radiostations is Running Hits, speciaal voor tijdens het hardlopen.

Bron: Sky Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen