Sky Radio organiseert de Inhaal Kerstborrel op het strand
vrijdag 25 juni 2021

Sky Radio organiseert de Inhaal Kerstborrel op het strand

Exact een half jaar na én voor kerst grijpt Sky Radio de kans om de populaire kerstborrel van afgelopen jaar in te halen. Nu er vanaf morgen meer versoepelingen komen kondigt het non-stop muziekstation de Inhaal Kerstborrel aan.

Kerst zag er in 2020 voor veel mensen heel anders uit dan andere jaren. Vanwege de beperkingen was het niet mogelijk om met de hele familie aan te schuiven voor het kerstdiner en de bekende kerstborrel op kantoor of bij vrienden kon alleen digitaal plaatsvinden.

Op vrijdag 6 augustus tovert Sky Radio daarom strandpaviljoen De Haven van Zandvoort volledig om in kerstsfeer. Het non-stop muziekstation, dat aan het eind van het jaar traditioneel wordt omgedoopt tot The Christmas Station, ruilt de glühwein in voor zomerse cocktails en de sneeuw voor het zand.

Naast de Sky Kerstman is ook Miss Montreal aanwezig, die daar live haar bekende kersthits zingt. Luisteraars die kans willen maken om bij deze speciale Inhaal Kerstborrel op het strand aanwezig te zijn, kunnen toegangskaarten winnen door de komende weken te luisteren naar Sky Radio en zich op te geven via skyradio.nl.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen