Dinsdag 16 januari 2018

Sky Radio en KNLTB zetten samenwerking voort

Sky Radio blijft tot 2019 mediapartner van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB). In het Nationale Tenniscentrum in Almere tekenden KNLTB-directeur Erik Poel en Sky Radio-directeur Tijmen Bos vandaag opnieuw een driejarig contract, in aanwezigheid van voormalig proftennisser Paul Haarhuis.

Het non-stop muziekstation begon in 1999 een samenwerking met de bond om de promotie van tennis in Nederland te stimuleren. De muziek van Sky Radio is al ruim 15 jaar te horen bij grote tennistoernooien en door deelname aan acties maken luisteraars kans om bij toernooien als Wimbledon aanwezig te zijn.

Tijmen Bos, algemeen directeur Sky Radio Group: ”Van het begin af aan hebben we een perfecte samenwerking met de KNLTB en die zetten we dan ook graag voort. Niet alleen stimuleren we luisteraars om te sporten op de uiteenlopende muziek op Sky Radio en onze playlists, we proberen hen met deze samenwerking ook actief bij een sport als tennis te betrekken. Onze luisteraars reageren hier enthousiast op.”

Erik Poel, algemeen directeur KNLTB: “Wij zijn verheugd met de continuering van de samenwerking met mediapartner Sky Radio. We werken al ruim 15 jaar intensief en tot volle tevredenheid samen. Sky Radio is één van de grootste bereikzenders van Nederland. Samen brengen we tennis bij miljoenen mensen onder de aandacht.”

Bron: Sky Radio/Broadcast Magazine

Bericht delen