dinsdag 16 januari 2018

Simone Walraven maakt radio voor AVROTROS

Simone Walraven keert vanaf 6 september terug op de Nederlandse radio. Voor AVROTROS presenteert zij dan op vrijdagavond Simone’s Songlines, een late-nightshow op Radio 2.

Dit is het eerste radioprogramma dat AVROTROS gezamenlijk uitzendt.

Voor Simone’s Songlines reist Walraven de wereld af op zoek naar inspirerende verhalen en bijzondere muziek. Ze draait Top 2000 classics, laat haar eigen ontdekkingen horen en praat met mensen die iets te vertellen hebben.

Al op haar vijftiende begon Walraven met en eigen show bij de Amsterdamse piratenzender Radio Decibel. Later werkte ze voor 3FM maar en verscheen ze ook op televisie, bij Veronica. Na een aantal jaar buitenland, maakte zij via KX Radio al een rentree en in 2010 kwam ze ook op tv even terug als jurylid bij Popstars. Met haar nieuwe wekelijkse radioshow is Simone definitief terug in de Nederlandse mediawereld.

Walraven: “Mijn programma gaat een heel belangrijk deel worden van mijn reizende leven, met klanken, liedjes en gesprekken die zich onderweg spontaan voordoen. Ook hou ik graag een sterke connectie met ons eigen land via muziek en interviews. Door het onverwachte element wat een leven “on-the-road” met zich meebrengt, zal zelfs het luisteren naar bekende nummers een frisse, nieuwe dimensie krijgen. Ik vind het fantastisch dat AVROTROS meegaat in dit 21e eeuwse radio avontuur, en ik heb er héél veel zin in!”

Bron: TROS

Bericht delen