Sebastiaan van Rijnsoever nieuwe Managing Director Sublime
donderdag 29 november 2018

Sebastiaan van Rijnsoever nieuwe Managing Director Sublime

Sebastiaan van Rijnsoever is benoemd als nieuwe Managing Director van Sublime. Hij volgt in die rol Stefan Wayper op, die zijn carrière buiten Sublime zal vervolgen.

Eigenaar van Sublime Erik Hallers: “Stefan Wayper heeft de afgelopen jaren een sterke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van ons radiostation. We zijn hem daar zeer dankbaar voor en wensen hem het allerbeste in het vervolg van zijn carrière.”

“Sebastiaan van Rijnsoever en ik kennen elkaar al lang. Hij heeft in verschillende leiderschapsrollen een sterk profiel ontwikkeld in marketing, media, branding, digital aan zowel bureau- als adverteerderszijde. Hij heeft daarmee een perfecte fit met wat Sublime nodig heeft voor het zetten van de volgende ambitieuze stap.”

Sebastiaan van Rijnsoever: “Ik ben trots op deze mooie kans. Sublime is een prachtig bedrijf met een optimistisch geluid voor inmiddels meer dan 400.000 wekelijkse luisteraars. We bieden adverteerders met Sublime een uniek en krachtig platform om in contact te komen met deze betrokken en loyale groep kwalitatieve luisteraars. Ik ben er van overtuigd dat wij als onafhankelijk en scherp gepositioneerd bedrijf, met een supergemotiveerd en gedreven team, de juiste kaarten in handen hebben om de komende jaren onze impact en waarde verder te vergroten.”

Bron: Sublime/BM

Bericht delen