Sander Zwiep presenteert Maatwerk voor Omroep MAX
maandag 10 augustus 2020

Sander Zwiep presenteert Maatwerk voor Omroep MAX

Radiopresentator Sander Zwiep gaat aan de slag voor Omroep MAX. Vanaf maandag 7 september presenteert hij elke werkdag het nieuwe programma Maatwerk, tussen 14.00 en 16.00 uur op NPO Radio 4. Met de mooiste klassieke muziek zorgt Sander voor de muzikale omlijsting van de middag.


Maatwerk is een opgewekt middagprogramma met aangename klassieke muziek die perfect aansluit op de middag. Voor wie hard aan het werk is, of een rustige middag heeft; Sander Zwiep zorgt voor een passende muzikale omlijsting. Met muziek uit alle windstreken: van Hollands glorie tot hits uit Hollywood, en met crossovers en muzikale parels uit de krochten van de tweedehandswinkels. En met veel interactie met de luisteraar én ruimte voor verzoekjes.

Sander Zwiep: “Radio is en blijft een prachtig medium. Thuis, onderweg of op het werk: luister drie maten van een symfonie en je bent in Engeland, twee seconden later schildert Schubert een Oostenrijks vergezicht en één welgemikt gitaarakkoord brengt je in Spaanse vervoering. Van lentefrisse Vivaldi tot herfstige Brahms: seizoenen worden rijker via de radio. Muziek zit weliswaar tussen de oren, maar is sterk genoeg om je dag in een ander licht te plaatsen. Op mijn taak als ‘muzikale lichtman’ op de middag verheug ik me zeer!”

Jan Slagter: “Ik ben ontzettend blij dat we Sander Zwiep mogen verwelkomen. Sander heeft hart voor klassieke muziek en een voorliefde voor radio. In het verleden is gebleken dat hij luisteraars weet te raken, zijn manier van presenteren slaat aan. Ik ben daarom trots dat Sander vanaf september, namens MAX, op NPO Radio 4 te horen is.”

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen