Dinsdag 16 januari 2018

Sander van Doorn en Nicky Romero naar SLAM!FM

SLAM!FM voegt twee nieuwe dj’s aan zijn stal toe: Sander van Doorn en Nicky Romero. Vanaf 18 augustus start Van Doorn het weekend met zijn programma Identity tussen 22.00 en 23.00 uur. Aansluitend komt Romero met zijn nieuwe show Protocol Radio.

Menno de Boer, programmadirecteur SLAM!FM: “Net als bij een goed feest draait ’t om de sfeer en bovenal: de beste line-up! Sander en Nicky hebben beiden hun eigen unieke sound en zijn de beste smaakmakers op zaterdagavond voor iedereen die van een feestje houdt.”

Van Doorn staat in de top 20 van de officiële dj top 100 en draait al jaren mee aan de top van de wereldwijde dj scene. Elk weekend is hij wel in een club of op een festival te vinden. Op dit moment scoort hij samen met zangeres Mayaeni een grote hit met Nothing Inside. Nicky Romero, bekend van zijn recente hit Toulouse, is één van de snelst opkomende Nederlandse dj/producers. Met residenties in verschillende clubs in Amerika en op Ibiza, is Nicky internationaal een rijzende ster. Onlangs produceerde hij samen met topartiesten David Guetta, Avicii, will.i.am en Sia.

Bron: SLAM!FM

Bericht delen