Sander Hoogendoorn krijgt ochtendshow op NPO 3FM
maandag 16 juli 2018

Sander Hoogendoorn krijgt ochtendshow op NPO 3FM

BNNVARA-dj Sander Hoogendoorn is vanaf 3 september in de ochtend tussen 6.00 en 9.00 te horen op NPO 3FM. Dat maakte hij eerder vandaag bekend bij 3FM-collega’s Mark en Rámon. Hoogendoorn neemt daarmee de plek in van de vertrekkende Domien Verschuuren.

Hoogendoorn: “Een eigen ochtendshow op 3FM. Dit voelt een beetje als het WK van de radio waar ik aan mee mag doen! Dan wil ik wel het Kroatië worden van de ochtend: niet de populairste, maar wel de leukste.”

Peter de Vries, hoofd 3FM-programma’s BNNVARA, zegt trots te zijn de ochtend in te vullen met talent uit eigen gelderen. “Sander is voor ons de belichaming van 3FM: hij ademt muziek, is enorm creatief en heeft een bak energie. Daarbij voelt hij de luisteraar van 3FM als geen ander aan. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn ochtendshow een uniek geluid gaat neerzetten.”

Hoogendoorn ontving in 2011 de Marconi Award voor aanstormend talent voor zijn bijdrage aan de Croissandershow in de weekendochtenden op 3FM. Eind 2017 zat hij samen met Domien Verschuuren en Angelique Houtveen in het Glazen Huis voor 3FM Serious Request.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen