Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende naar Radio Veronica
dinsdag 2 augustus 2022

Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende naar Radio Veronica

Sander Hoogendoorn en Frank van der Lende krijgen een plek in de nieuwe programmering van Radio Veronica, die maandag 3 oktober van start gaat. Sander is elke maandag tot en met donderdag te horen in de vroege avond en Frank krijgt een programma op de vrijdagavond. De inhoud en exacte tijden worden binnenkort bekendgemaakt.

Sander Hoogendoorn presenteerde tot voor kort de ochtendshow op NPO 3FM en Frank van der Lende maakte op dezelfde zender samen met Eva Koreman de middagshow.

Sander Hoogendoorn: “Veronica voelt als een groep muziekvrienden op een rokerige zolderkamer, omringd door duizenden platen en CD’s. En als er één Sander over de dam is, volgen er meer. Ik heb heel veel zin om me bij deze groep vrienden te voegen en mijn liefde voor muziek te delen!”

Frank van der Lende: “Zeg je Frank, dan zeg je livemuziek en die neemt een belangrijke plek in op de vrijdagavond bij Veronica. Ik ben ontiegelijk blij dat ik straks omringd door al mijn muzikale vrienden, alle nieuwe ontdekkingen en alle oude rotten op Veronica radio kan maken.”

Zendermanager Rob Stenders: “Met Sander en Frank verwelkomen we weer twee absolute muziekjunkies in het inmiddels zeer rijke palet aan presentatoren van Radio Veronica. Fantastisch dat ze deze stap maken!”

Sander Lantinga, die in mei zijn overstap naar Radio Veronica aankondigde, zal ook vanaf 3 oktober op de zender te horen zijn.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Ben Houdijk/Talpa

Bericht delen