Samantha van Wijk met Sam’s Race Stories op ALLsportsradio
dinsdag 24 mei 2022

Samantha van Wijk met Sam’s Race Stories op ALLsportsradio

Sportzender ALLsportsradio start op woensdag 25 mei met het nieuwe auto- en motorsportprogramma Sam’s Race Stories. Het programma wordt gepresenteerd door Samantha van Wijk.

In Sam’s Race Stories ontvangt presentatrice en sportjournalist Samantha van Wijk diverse gasten uit de racewereld, van motorsport tot autosport, van benzine tot elektrisch en van voor de schermen tot achter de schermen: als racen maar in het bloed zit.

In de eerste uitzending zijn voormalig motorcoureur Jurgen van den Goorbergh en zijn zoon Zonta te gast. De 16-jarige motorcoureur Zonta van den Goorbergh maakte dit jaar zijn Grand Prix debuut in de Moto2.

Samantha van Wijk is vooral bekend als presentatrice van Eurosport. Ze deed verslag van de MotoGP en later ook van de Formule 1 bij Nu.nl.

Samantha van Wijk: “Ik heb ontzettend veel zin om Sam’s Race Stories te maken met ALLsportsradio. Wat ik vooral geweldig vind is dat je met uitzendingen van een uur de luisteraars echt een inkijkje kan geven in het leven van de diverse gasten uit de racewereld”.

Sam’s Race Stories wordt geproduceerd door De Radiofabriek en is vanaf woensdag 25 mei elke laatste woensdag van de maand tussen 16.00 en 17.00 uur te beluisteren op ALLsportsradio.

Bron: ALLsportsradio/BM

Bericht delen