Ryanne van Dorst op De Perstribune van MAX
zaterdag 14 november 2020

Ryanne van Dorst op De Perstribune van MAX

Zondag 15 november is programmamaker Ryanne van Dorst te gast in het media- en sportprogramma De Perstribune, vanaf 12.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Ryanne van Dorst is onder meer te zien als panellid in de nieuwe uitvoering van het tv-programma Wie van de 3. Daarnaast heeft ze voor BNNVARA haar eigen programma: Nachtdieren, waarin ze het Nederlandse nachtleven induikt en op zoek gaat naar mensen die niet kunnen of willen slapen.

Ryanne van Dorst werd bekend als muzikant onder de naam Elle Bandita. In 2017 presenteerde zij voor BNNVARA de vierdelige tv-serie Geslacht!. Daarin onderzocht zij welke rol gender speelt in onze maatschappij en onthulde zij geboren te zijn als hermafrodiet. In 2018 presenteerde zij Holland!, een tv-programma dat de Nederlandse identiteit onderzoekt.

In De Perstribune signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen daarnaast opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met dit keer onder meer aandacht voor Wie van de 3 door de jaren heen. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

Bron: Omroep MAX/BM

Bericht delen