Ruud de Wild vertrekt na zes jaar bij KRO-NCRV
dinsdag 13 december 2022

Ruud de Wild vertrekt na zes jaar bij KRO-NCRV

Na zes jaar eindigt de samenwerking van Ruud de Wild en KRO-NCRV. Zijn persoonlijke ambitie om een zesdelige tv-serie te maken gaat hij volgend jaar invullen bij PowNed. De afgelopen jaren maakte Ruud met zijn team meerdere programma’s voor KRO-NCRV.

Naast zijn dagelijkse radioprogramma De Wild in de middag op NPO Radio 2, maakte Ruud de podcast 30 MINUTEN RAUW en in 2021 was hij rondom de verkiezingen te zien met de serie Ingelijst. Ook maakte hij de persoonlijke documentaire Diagnose De Wild over zijn ziekteperiode en afgelopen jaar kroop hij in de rol van verteller tijdens KRO-NCRV’s The Passion.

Ruud de Wild: “Na ruim zes jaar voor KRO-NCRV te hebben gewerkt is het voor mij nu tijd voor iets nieuws. Ik wil KRO-NCRV hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en hun vertrouwen. Vanaf 2023 ga ik een nieuw avontuur aan bij PowNed.”

De Wild in de middag blijft tot het einde van dit jaar nog te beluisteren bij KRO-NCRV op NPO Radio 2. Vanaf januari presenteert Ruud de Wild zijn programma De Wild in de middag op NPO Radio 2 voor PowNed, van maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur. KRO-NCRV bedankt Ruud voor zijn inzet de afgelopen jaren en wenst hem veel succes toe bij collega-omroep PowNed.

Bron: KRO-NCRV/BM
Foto: Darren Smith/KRO-NCRV

Bericht delen